Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Ιχθυοκαλλιεργητών της Θεσπρωτίας, μελών της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2025, η οποία πραγματοποιήθηκε από 8 έως 10 Μαρτίου στην Αθήνα.
Οι Θεσπρωτοί Υδατοκαλλιεργητές, οι οποίοι συμμετέχουν σταθερά κάθε χρόνο στη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν στοχευμένες B2B συναντήσεις με επαγγελματίες του χώρου, να ενισχύσουν τις επαφές τους με εξαγωγείς και να προωθήσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας της Θεσπρωτίας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και με πολιτικούς που επισκέφθηκαν την έκθεση, επιβεβαιώνοντας τη σημασία του κλάδου στην εθνική οικονομία.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στη ΣΚΑΛΩΜΑ ΑΕ, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο, αναδεικνύοντας το έντονο εξαγωγικό της προσανατολισμό και τη δυναμική της στον χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών.