Σε χωριό του έκλεψε 60 ευρώ... Και άλλα αστυνομικά συμβάντα

Μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που έγινε στις 5-09-2024 σε χωριό της Άρτας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος εισήλθε από την ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι υπερήλικα ημεδαπού, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κοιμόταν, αφαιρώντας χρηματικό ποσό 60 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

***

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, διάρρηξη, που έλαβε χώρα στην πόλη της Άρτας στις 15/8/2024.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο ημεδαπός παραβίασε μπαλκονόπορτα μονοκατοικίας, από όπου αφαίρεσε μικρό αριθμό χρυσαφικών.

***

Συνελήφθη στις 12-10-2024, το πρωί, στην Κακαβιά από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με ποινή κάθειρξης 7 ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.