Και ο Θεσπρωτός Γρηγόρης Τζιοβάρας στο γεύμα του Μητσοτάκη...

Όπως έχει καθιερωθεί, παραμονές εκλογών, είτε βουλευτικών, είτε ευρωεκλογών,  οι πολιτικοί αρχηγοί παραθέτουν γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν Ν.Δ. 

Στο γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, συμμετείχε, όπως και σε πολλά άλλα πολιτικών αρχηγών κατά την 40χρονη δημοσιογραφική του πορεία, και ο Θεσπρωτός, από την Κοκκινιά Φιλιατών, διακεκριμένος κι έμπειρος πολιτικός συντάκτης του "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" Γρηγόρης Τζιοβάρας (δεύτερος από αριστερά στη φωτογραφία). 

Ρεαλιστής, με το θάρρος της γνώμης του, διεισδυτικός, ο Γρηγόρης Τζιοβάρας αποτελεί έναν έγκριτο και έντιμο δημοσιογράφο, που πάντα κινείται στη ζωή του, στο λόγο και στα γραπτά του με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια.

Συνδεόμενοι τριάντα πέντε  χρόνια, μπορούμε με ασφάλεια να βεβαιώσουμε ότι πρόκειται για ένα χαρισματικό άτομο, χωρίς καμία εγωιστική αυτοαναφορά και πάντα με απλά και ευαίσθητα ανθρώπινα αντανακλαστικά, που συναισθηματικά είναι ακλόνητα συνδεδεμένος με τον τόπο καταγωγής του και τους ανθρώπους του.  

Η. Μ.