Βεγγαλικά, μέθη, κλοπή και ηχορύπανση...

Συνελήφθη στις 19-4-2024, το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται ενόψει της εορτής του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας του ημεδαπού, όπου βρέθηκαν να διατίθενται προς πώληση χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και κατασχέθηκαν:

·         2.345 πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα,

·         38 καπνογόνα και

·         6 βεγγαλικά χειρός.

***

Συνελήφθη στις 20-4-2024, το απόγευμα, στα Ιωάννινα, από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων ημεδαπός, διότι ύστερα από αλκοολομέτρηση στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

***

Συνελήφθη χθες (20-04-2024) το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός που κατηγορείται για κλοπή.

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (19-04-2024) απογευματινές ώρες, είχε αφαιρέσει από τον προαύλιο χώρο συνεργείου αυτοκινήτων, δύο κινητήρες φορτηγών αυτοκινήτων, αξίας -2.000- ευρώ και στην συνέχεια τους πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης, ιδιοκτησία ημεδαπού, στα Ιωάννινα.

***

Συνελήφθη, μετά τα μεσάνυχτα, στην Άρτα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ημεδαπός, διότι λειτουργούσε  κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διαπιστώθηκε να κάνει χρήση μουσικής με ορχήστρα, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας.