Έμπειρος και ικανότατος...

Ο έμπειρος και ικανότατος Θεσπρωτός αξιωματικός Φώτης Ντίνης, που φέρει το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, μετακινήθηκε με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνου  Σκούμα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου. 

Πρόκειται για έναν αξιωματικό με πολλές περγαμηνές, υπηρεσιακές και μορφωτικές, που για πολλά χρόνια ήταν σε διάφορες θέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, διετέλεσε και διευθυντής της, όπου χειρίστηκε δύσκολες υποθέσεις και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ανθρώπινη συμπεριφορά του και την ευσυνείδητη εκτέλεση των καθηκόντων του. 

Αλλά και στα Γιάννινα, το έργο του είναι μεγάλο και ουσιαστικό, γι' αυτό απολαμβάνει τη συμπάθεια και την εκτίμηση συναδέλφων του και πολιτών. 

Συγκροτημένος και έντιμος ανταποκρίνεται με επάρκεια και συνέπεια στο χρέος του.

***

Εξάλλου κατά τις κρίσεις αξιωματικών με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο Γεώργιος Αζέλης, τοποθετήθηκε Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, μετακινούμενος από την Υποδ/νση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ακόμη ο Βασίλειος Λαγός μετακινήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας και τοποθετήθηκε Διευθυντής.

Τέλος, ο Ηλίας Σκανδάλης μετακινήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου, ως Βοηθός.

Η. Μ.