ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ήρθε σαν...κύριος με πολυτελές κλεμμένο αυτοκίνητο!

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 31χρονου ημεδαπού προχώρησαν, πρώτες πρωινές ώρες  στις 28-11-2022 στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, με τη συνδρομή της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 31χρονο, το οποίο είχε εκφορτωθεί από Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το εξωτερικό, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό έγγραφο ενοικίασης του εν λόγω Ι.Χ.Ε. οχήματος, ενώ διαπιστώθηκε κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων του οχήματος σε βάση δεδομένων, ότι ήταν καταχωρημένο στην κατηγορία κλαπέντα - υπεξαιρεθέντα - απολεσθέντα αντικείμενα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα.

***

Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα πλαστό έγγραφο.