Το προσπαθεί...

Διάφορες παρεμβάσεις κάνει ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν. Δ. Βασίλης Γιόγιακας, προκειμένου να εξασφαλίσει ό,τι μπορεί για το νομό.

Έτσι ανακοίνωσε την πρόσληψη άμεσα 12 ατόμων νοσηλευτικού και λοιπού επικουρικού προσωπικού  στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν από τα συναρμόδια Υπουργεία οι προσλήψεις – βάσει των σχετικών πινάκων – 6 Νοσηλευτών (ΔΕ) και 6 Γενικών Καθηκόντων (ΥΕ).

«Η κοινή προσπάθεια με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας της Θεσπρωτίας αποδίδει καρπούς. Συνεχής φροντίδα είναι να καλύπτονται όσα περισσότερα κενά είναι δυνατό», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.

Εξάλλου έργα εξοικονόμησης νερού στον ΤΟΕΒ Ραγίου - Κεστρίνης, προϋπολογισμού 1.625.000 ευρώ αναμένεται να χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αυτό συζητήθηκε στη συνάντηση του Βασίλη Γιόγιακα με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημήτρη Παπαγιαννίδη, παρουσία του προέδρου του ΤΟΕΒ Νίκου Στεργίου.