Εστιατόριο οικογένειας Θεσπρωτών στην Αθήνα προτιμούν για φαγητό διεθνούς φήμης πρόσωπα!

Η γνωστή διεθνώς συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, που ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα, τρώει στο εκλεκτό εστιατόριο της Θεσπρωτικής οικογένειας Μαρτίνη, με καταγωγή από το Πολύδροσο Θεσπρωτίας.

Ένα εστιατόριο, που λειτουργεί από το 1969 και η νέα γενιά της οικογένειας το έχει ανανεώσει, με πολύ ποιοτική κουζίνα, που στηρίζεται στη χρήση καλά επιλεγμένων προϊόντων.  

Και προπαντός με λογικές τιμές, χωρίς να θέλει να εκμεταλλευτεί τον πελάτη, αλλά αντίθετα επιδιώκει να ευχαριστηθεί ο πελάτης.  

Με πλούσιο μενού, ψησταριά και κατσαρόλα, πάνω από 30 μαγειρεμένα φαγητά καθημερινά, ενώ αναπτύσσει μεγάλη δραστηριότητα και στον τομέα της κατ' οίκον διανομής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κήπος του μαγαζιού με τις ελιές, τις λεμονιές, τα βότανα και τα μυρωδικά δίνει μια άλλη αισθητική διάσταση. 

Η Βικτόρια Χίσλοπ, που μυθιστορήματά της με μεγάλη κυκλοφορία εκθειάζουν τόπους της Ελλάδας και έχει πάρει την ελληνική ιθαγένεια, συστήνει στους Βρετανούς τα στέκια της στην Αθήνα (για μερικούς μήνες  διαμένει στα Κάτω Πατήσια", μεταξύ των οποίων και το εστιατόριο "Μαρτίνης".

Γράφει συγκεκριμένα: "Το "Μαρτίνης" σερβίρει το καλύτερο και πιο παραδοσιακό φαγητό. Καθώς μπαίνετε μέσα, στον πάγκο είναι απλωμένες σειρές από μαγειρευτά. Υπάρχουν κατσαρόλες, ψητά κρέατα και πιάτα από κάθε είδους όσπρια. Αφού επιλέξετε, φτάνει γρήγορα στο τραπέζι σας με ζεστό αφράτο ψωμί, σαλάτα και πατάτες τραγανές, τηγανισμένες σε ελαιόλαδο. Το δείπνο για δύο άτομα (με ένα γενναιόδωρο καραφάκι κρασί) σπάνια ξεπερνά τα 20 ευρώ. Έχω πάει εκεί χίλιες φορές". 

Πολύ καλή η διαφήμιση του εστιατορίου από τη Βικτόρια Χίσλοπ, αλλά ακόμη καλύτερη η σταθερή αξία στις υπηρεσίες, που προσφέρει. 

Η. Μ.