ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ζευγάρι έκλεψε το ξενοδοχείο, που διέμενε, και τραυμάτισε ελαφριά αστυνομικό!

Συνελήφθη στις 28-4-2022, το βράδυ, στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ζευγάρι αλλοδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν αφαιρέσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμεναν, διάφορα είδη αξίας 400 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής όπου είχαν καταλύσει, αφού προηγουμένως είχαν επιχειρήσει να τραπούν σε φυγή, ενώ ο άνδρας πρόβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του, τραυματίζοντας ελαφρά τους αστυνομικούς.

Μέρος των κλεμμένων ειδών ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. 

***
Εξάλλου στην άμεση σύλληψη ενός ημεδαπού προχώρησαν στις 28-4-2022, το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία για κλοπή χρηματικού ποσού από χώρο εργασίας στα Ιωάννινα, η οποία έγινε χθες το πρωί.

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου, ο οποίος ακολούθως εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.