Η Ηγουμενιτσιώτισσα ποδοσαφαιριστής, που κάνει λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό!

Το λέει η καρδιά της, τόλμησε, έχει ταλέντο, είναι αρκετά συνειδητοποιημένη  και κάνει σπουδαία καριέρα ως παίχτρια ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, στην Ιταλία,  αρχικά   στην γυναικεία ομάδα της Νάπολης και τώρα  της Τσεζένα στην Ιταλία

Δεν την αποθάρρυναν όσοι τις έλεγαν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι για τις γυναίκες, καθώς η ίδια πίστευε και πιστεύει ότι «παίζουμε γιατί το αγαπάμε, όχι γιατί παίρνουμε εκατομμύρια. 

Ξεκίνησε από τις "Αμαζόνες", πέρασε από την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στην Εθνική Ελλάδας και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Τώρα "οργώνει" τα Ιταλικά γήπεδα και αποθεώνεται. 

Και όπως δήλωσε στην ηλεκτρονική εφημερίδα gazzetta.gr, που της έκανε εκτεταμένο αφιέρωμα, η διεθνής μέσος, που  έχει τελειώσει την γυμναστική ακαδημία, έχει πάρει πτυχίο προπονητικής,   αδημονεί να κάνουν οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας γυναικεία τμήματα, αφού «έτσι θα βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα. Αν κάνουν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι τμήματα γυναικών. Όπως έκανε ο Παναθηναϊκός. Να υπάρχει ανταγωνισμός. Να μη θέλουν οι Ελληνίδες να φύγουν στο εξωτερικό για να εξελιχθούν. Αλλά δυστυχώς, αργεί ακόμα αυτό».

Η δυναμική Τατιάνα Γεωργίου απέδειξε ότι όποιος κυνηγάει τα όνειρά του μπορεί,  όποιες και αν είναι οι συνθήκες, να τα καταφέρει.