ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Θερμή υποδοχή στον Ολυμπιακό Β΄

Φωτ. Τατιάνα Στοΐτσεβα/Ηγουμενίτσα η δική μας Πόλη
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οπαδοί του Ολυμπιακού Β΄ στην αποστολή της ομάδας,  που ήρθε στην Ηγουμενίτσα το βράδυ της Τρίτης 11 Ιανουαρίου 2022 για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό.

Με συνθήματα και πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο, που κατέλυσε η ομάδα, εξεδήλωσαν την οπαδική τους αγάπη.  

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Θεσπρωτός συνεχίζοντας τις βραβεύσεις ομάδων και ποδοσφαιριστών, που έχουν δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 θα τιμήσει τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακό, με την ευκαιρία της εντός έδρας αναμέτρησης με την Β’ ομάδα των "ερυθρολεύκων", στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα απονείμει πλακέτες στον πρώην διεθνή (22 φορές) κεντρικό αμυντικό της Πειραϊκής ομάδας και προηγούμενα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και νυν γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Β’, Γιώργο Ανατολάκη, καθώς και στον Αργεντίνο προπονητή της ομάδας και πρώην διεθνή άσο Άριελ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άριελ Ιμπαγάσα πέρα από την ομάδα του Πειραιά, έχει διακριθεί ιδιαίτερα στην Ισπανία όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας τη σεζόν 2002-2003 με την Ρεάλ Μαγιόρκα, ενώ με τον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος τις περιόδους 2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14 και την κατάκτηση του Κυπέλλου την περίοδο 2011-12, όπου οι ‘ερυθρόλευκοι’ πέτυχαν νταμπλ.

Οι απονομές των πλακετών θα γίνουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η ΠΑΕ Θεσπρωτός προτίθεται να τιμήσει κι άλλες ομάδες και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, σε επόμενα παιχνίδια.

Εξάλλου η ΠΑΕ Θεσπρωτός ενημερώνει, ότι λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον αριθμό εισερχομένων στις αθλητικές συναντήσεις θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι επιβεβλημένη και ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων που δεν θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την αγαπημένη μας ομάδα.

Έπειτα από τα παραπάνω καλούνται οι φίλοι της ομάδας κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα, (Τετάρτη 12/01/2022 και ώρα 15:00) με τον Ολυμπιακό Β’, να το δηλώσουν άμεσα, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση fcthesprotos@gmail.com, είτε με μήνυμα στο τηλ. 6971767118 (κα Γκορέζη), όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός του εισιτηρίου διαρκείας. Ο επιτρεπόμενος αριθμός είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Ο Θεσπρωτός στην προσπάθεια να τηρηθούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ζητάει συγγνώμη από τους υπόλοιπους φίλαθλους της ομάδας, που την στηρίζουν ασίγαστα με το απλό εισιτήριο και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο γήπεδο.

Υπογραμμίζεται ότι βάσει των οριζόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, δυνατότητα παρουσίας θεατών παρέχεται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test), σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.