ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παίκτες με τραυματισμούς και δύο με κορωνοϊό...

Με ανακοίνωσή του ο "ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ" εκφράζει τις ευχαριστίες του τόσο προς τη διοίκηση του Α.Ο. Ξάνθης για την άψογη φιλοξενία, που έτυχε η αποστολή της ομάδας στον κυριακάτικο αγώνα, όσο και προς την διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης για τη σημαντική συνδρομή της στην ομαλή διεξαγωγή της συνάντησης.

Ακόμη επισημαίνεται ότι ως προς το αγωνιστικό μέρος "στην ομάδα της Ηγουμενίτσας επικρατεί αρκετή ικανοποίηση για την εμφάνιση στο Xanthi FC Arena, παρά την ήττα με 1-0.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά και δύο κρουσμάτων Covid-19 που έπληξαν, παραμονή του αγώνα, τον Θεσπρωτό, αύξησαν τον βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, δημιούργησε δύο –τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες να βοηθήσουν και να προσφέρουν περισσότερα στη συνέχεια".

Εξάλλου αναφέρεται ότι "η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, άρχισε σήμερα με χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης και αποθεραπείας για τους τραυματίες. Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά την οποία η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα έχει ρεπό.

Εντός της εβδομάδας και ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας τους, θα αποφασιστεί ποιοι από τους ποδοσφαιριστές,  που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα τεθούν στη διάθεση του Ελληνοαργεντίνου τεχνικού για το ματς με την Καβάλα. Οι δύο ποδοσφαιριστές που ανιχνεύτηκαν θετικοί στην Covid-19, ακολουθούν πιστά τις ιατρικές οδηγίες".