Και ο Χάρης Καστανίδης πέρασε από την Ηγουμενίτσα...

Φωτ. αρχείου
Ένας ακόμη υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ο Χάρης Καστανίδης, πέρασε από την Ηγουμενίτσα. την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021. 

Μίλησε σε φίλους του και υποστηρικτές του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας το απόγευμα της Κυριακής 21 Νοεμβρίου. 

Άποψή του είναι ότι  "οι πολίτες πρέπει να επαγρυπνούν, γιατί χρησιμοποιούνται μέθοδοι χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Αφού αρχικώς στήθηκε σειρά δημοσκοπήσεων, ακολούθησαν συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία με βάση τα «αξιόπιστα» στοιχεία των δημοσκοπήσεων φιλοξενούν ή απορρίπτουν υποψηφίους, σύμφωνα με τις «δημοσκοπικές υποδείξεις» διαφόρων συμφερόντων».


Όπως, μεταξύ άλλων, είπε, θα χρειαστεί να ορίσουμε ξανά την ζωή του κόσμου, με σειρά προγραμματικών θέσεων που έχουν σχέση με την ευαισθησία της σοσιαλδημοκρατίας, για την κοινωνική δικαιοσύνη.

Έχει μεγάλη σημασία να αναδείξουμε ξανά τις ιδέες του δημοκρατικού σοσιαλισμού, σε μία περίοδο που η κοινωνική πραγματικότητα είναι ζοφερή, εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης συντηρητικής πολιτικής, που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία 2,5 χρόνια, τόνισε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, κάλεσε όλους τους πολίτες που έχουν ενδιαφέρον για την δημοκρατική παράταξη και την ανασυγκρότηση της, να δώσουν μαζικά το παρόν.