Η Θεσπρωτή Στέλλα Βεζδρεβάνη αποφοίτησε αριστούχα από το τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου



Είναι παρήγορο κάθε φορά, που νέοι άνθρωποι  σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο, παίρνουν το πτυχίο τους και ξανοίγονται με εφόδιο τη μόρφωση στη ζωή...

Έτσι χαρά προκαλεί το γεγονός της αποφοίτησης με άριστα από το Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης της Θεσπρωτής Στέλλας Βεζδρεβάνη, πρώτης θυγατέρας του γιατρού Κώστα Βεζδρεβάνη και εγγονή του πρώην βουλευτή Ηλία Βεζδρεβάνη. 

Και όταν διάβασε ως πρώτη στη βαθμολογία, μεταξύ των πτυχιούχων, τον όρκο, κατά την ορκωμοσία, ήταν μια στιγμή, που φάνηκε ότι δικαιώθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο ο επίπονος και επίμονος αγώνας της. 

Η ικανοποίηση και η δική της και των γονιών της και των υπόλοιπων συγγενών της δεν μπορεί να είναι άλλη από το γεγονός ότι προσπάθησε και τα κατάφερε να κατακτήσει, όχι άκοπα βέβαια, ένα σημαντικό στόχο της, που της ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την επίτευξη και άλλων μεγάλων στόχων. 

Τα νιάτα, που έχουν το ήθος και την προσωπικότητα και τη δύναμη ψυχής και τις ικανότητες, καθώς και την έκταση συναισθημάτων και εσωτερικών νοημάτων  της Στέλλας Βεζδρεβάνη, μπορούν να μπουν "μπροστάρηδες". 

Εκτός από το κοινότυπο καλή σταδιοδρομία, της ευχόμαστε να είναι η καρδιά της πάντοτε χαρούμενη και γαλήνια με ό,τι εκείνη θα ορίσει για τη ζωή της, με ό,τι εκείνη διαλέξει να χαρίσει στον εαυτό της. 

Η. Μ.