Τα είπε καλά ο Γρηγόρης...

Ο Γρηγόρης Τζιοβάρας, από την Κοκκινιά Θεσπρωτίας, είναι ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους Έλληνες πολιτικούς συντάκτες, με πολυετή παρουσία στο δημοσιογραφικό χώρο και αναμφισβήτητο ήθος.

Σοβαρός και έγκυρος έχει καταξιωθεί και από τους συναδέλφους του και από το κοινό.

Συνδέεται, λόγω του ρεπορτάζ, με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και έχει διαμορφωμένη γνώμη γι' αυτούς.

Του ζήτησαν από την ΕΡΤ να πει "στον αέρα" λίγα λόγια για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά και έκανε αξιομνημόνευτες επισημάνσεις με γνώμονα την αλήθεια.

«Αν τα στερνά τιμούν τα πρώτα, όπως λέει η λαϊκή ρήση, η Φώφη Γεννηματά έκλεισε τον κύκλο της ζωής της ως μια τεράστια μαχήτρια σε όλα τα επίπεδα.
Σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο, όπως είναι η πολιτική σκηνή της χώρα μας, η Φώφη κόντρα σε πολλά στερεότυπα, πορεύτηκε με αγωνιστικότητα και απαράμιλλο πάθος. Δύο χαρακτηριστικά τα οποία αφήνει παρακαταθήκη σε όλους μας.
Με τη διαδρομή της μας δίδαξε:
*πρώτον ότι η Πολιτική, στην οποία άφησε το δικό της στίγμα με την ίδρυση του Κινήματος Αλλαγής, δεν είναι μόνον για τους ανθρώπους που εμφανίζονται «άτρωτοι», και
*δεύτερον ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω μπροστά στις δυσκολίες της ζωής.
Κάτι άλλο επίσης που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι ενώ, δεν υπήρξε σταρ της πολιτικής, κατάφερε, ωστόσο, να διακριθεί. Με το ήθος και την αγωνιστικότητά της.
Η στάση της και στη Ζωή και στην Πολιτική ήταν και θα παραμείνει αξιομνημόνευτη.
Νομίζω ότι όλοι όσοι τη γνωρίσαμε θα τη θυμόμαστε με σεβασμό και θα τιμούμε τη μνήμη της».
Καλό της ταξίδι!".