ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η 25χρονη, το διαβατήριο, ο 27χρονος, το ταξίδι, οι συλλήψεις...

Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού και μιας 25χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες στις 8/9/2021, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο ,που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, η 25χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου.

Σε περαιτέρω έρευνα, εντός του λιμένα εξωτερικού, εντοπίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος, ως οδηγός ΙΧΕ οχήματος, θα επιβίβαζε την ανωτέρω στο όχημα, με σκοπό να την μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το έγγραφο όπως επίσης και το εν λόγω όχημα.

***

Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, οι ανωτέρω επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό. Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ως άνω έγγραφα.