Υπόμνημα για το Σούλι παρέδωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο δήμαρχος Σουλίου

Φωτ.: Facebook/ Γιάννης Καραγιάννης

Υπόμνημα με παρεμβάσεις, που χρειάζεται να γίνουν στο Σούλι, παρέδωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, κατά την παρουσία της στις εορτές Σουλίου, την Κυριακή 30 Μαΐου.   

Προσφωνώντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε ότι  "οι Σουλιώτες σήμερα, ως υπερήφανοι απόγονοι των αθάνατων ηρώων μας, που έχουν παραμείνει σε τούτο τον ιερό τόπο, ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τον πρωτογενή τομέα, δίνοντας καθημερινά τον δικό τους αγώνα επιβίωσης. Εμείς ως Δημοτική Αρχή, με όσα μέσα διαθέτουμε, προσπαθούμε να διευκολύνουμε την υφιστάμενη κατάσταση προτάσσοντας τις αναγκαίες παρεμβάσεις, τις οποίες καταγράψαμε στο υπόμνημα, που σας παραθέσαμε, και ευελπιστούμε να υλοποιηθούν".

Kαι κατέληξε: "Αποχωρώντας από τα ιερά αυτά χώματα, ας διατηρήσουμε τη μνήμη άσβεστη, με αίσθημα ευθύνης αλλά και με την πεποίθηση ότι επιτελέσαμε το χρέος μας, πως διαφυλάξαμε το πολύτιμο κληροδότημά μας, μεταλαμπαδεύοντας στις επόμενες γενιές το μήνυμα της αυταπάρνησης και του αγώνα της επιβίωσης για μια αξιοπρεπή και πιο ανθρώπινη ζωή".

Τέλος, προσέφερε αναμνηστικά δώρα  στην κ. Σακελλαροπούλου και γενικά  ήταν άριστος οικοδεσπότης. 

Φωτ.: Facebook/ Γιάννης Καραγιάννης