Αποκαλυπτική συζήτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με το Θεσπρωτό δημοσιογράφο Γρηγόρη Τζιοβάρα

Στο Forum των Δελφών (που λόγω πανδημίας έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα) ο γνωστός Θεσπρωτός δημοσιογράφος Γρηγόρης Τζιοβάρας (πολιτικής συντάκτης του "Πρώτου Θέματος", ενώ έχει εργαστεί και σε άλλες μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες, έχει διατελέσει διευθυντής του πολιτικού ρεπορτάζ του ΑΠΕ και είναι συγγραφέας ), συζήτησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την Ασφάλεια και την Προστασία του Πολίτη τον 21ο Αιώνα (A ROADMAP FOR SECURITY AND PROTECTION: POLICE IN THE 21ST CENTURY).

Με τις καίριες, όπως πάντα, ερωτήσεις του ο Γρηγόρης Τζιοβάρας, απέσπασε απαντήσεις από τον κ. Χρυσοχοΐδη σε θέματα, όπως η εγκληματικότητα, μάλιστα έγινε αναφορά και στο συγκλονιστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, την επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας, τις αλλαγές, που σχεδιάζονται για την αναβάθμιση και καλύτερη λειτουργία του Αστυνομικού Σώματος, την ασφάλεια του πολίτη κ. ά.

Με το ήθος του και τη σοβαρότητά του ο Γρηγόρης Τζιοβάρας κερδίζει την εμπιστοσύνη των συνομιλητών του, γιατί βλέπουν στο πρόσωπό του έναν αδέσμευτο και αξιόπιστο δημοσιογράφο, που υπερασπίζεται την αλήθεια.