Μπράβο τους...

Δύο Σουλιώτες, αδέλφια, ο Βαγγέλης και ο Αλκιβιάδης Καραγιώτης, παράγουν εξαιρετικά και αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα στο Σούλι, που όχι μόνο κερδίζουν την τοπική αγορά, αλλά στοχεύουν εξαγωγικά στη Γερμανία, στη Γαλλία και στην Ισπανία.

Μάλιστα τη δραστηριότητά τους, που προβλήθηκε από τον τύπο, την υποστηρίζουν, καταθέτοντας την ίδια την ψυχή τους.

Και καταφέρνουν να διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους (συσκευασίες γάλακτος, ξινόγαλο, κεφίρ και γιαούρτια), αφού οι ζωοτροφές είναι δικής τους παραγωγής, ενώ προωθούνται χωρίς καθυστέρηση στην αγορά.

Τέτοιες μονάδες σε μια  εγκαταλελειμμένη περιοχή, όπως το Σούλι, δίνουν πνοή ανάπτυξης.