Ένας 19χρονος Θεσπρωτός παίζει στον Ολυμπιακό!!!

Ένας Θεσπρωτός, από το Πολύδροσο Σουλίου, μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο, και με ακέραιο ήθος, ο 19χρονος Απόστολος παίζει στην πρώτη ομάδα του  "Ολυμπιακού". 

Γιος του Κώστα Μαρτίνη, που διατηρεί γνωστή ταβέρνα στην Αθήνα, με εύγευστα παραδοσιακά εδέσματα, αγαπάει το χωριό του. 

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, εντάχθηκε ως μέλος στην Αδελφότητα Πολυδροσιτών, μαζί με τον αδελφό του Χρήστο, ανταποκρινόμενος στην εμπνευσμένη προσπάθεια, που κάνει η πρόεδρος του Σωματείου εκπαιδευτικός Μαρία Λαμπρίδου, να δημιουργήσει φυτώριο νέων ανθρώπων, οι οποίοι θα στηρίξουν ως γερά αγκωνάρια την μελλοντική πορεία του. 

Ο Απόστολος Μαρτίνης, που αγωνίζεται με εξαιρετική επιτυχία ως αριστερός μπακ (αλλά αποδίδει και ως αριστερός χαφ), έχει τόσο υψηλή ποδοσφαιρική αξία, που ατζέντηδες εγνωσμένης φήμης  προσπαθούν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. 

Μάλιστα οι εμφανίσεις του με την Εθνική Παίδων  έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Καμαρώνει η Θεσπρωτία τέτοιους νέους, που δεν είναι μόνο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, αλλά, αν και αποτελούν τρίτη γενιά, δεν αποκόπτονται από τις ρίζες του τόπου τους, αντίθετα τις αναζητούν. 

Και το κυριότερο η καρδιά τους δροσίζεται με το μεράκι να φθάσουν στην "Ιθάκη" και θαλερά κατακτούν τη ζωή με τα χαρίσματά τους.

Η. Μ.