Αλέκος Καχριμάνης: Να, γιατί δεν μπορώ να δώσω το μισό μισθό μου για τον κοροναϊό

Σε αναφορά του επικεφαλής των "Οριζόντων Ηπείρου" Σπ. Ριζόπουλου ότι ο περιφερειάρχης Ηπείρου  αρνήθηκε να δώσει το μισό μισθό του για το Ταμείο υπέρ του κοροναϊού, το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου απάντησε: 
"Επιχειρεί  να  δημιουργήσει ψευδή εντύπωση ως προς την τοποθέτηση- απάντηση του Περιφερειάρχη, ο οποίος επικρότησε την πρόταση του Πρωθυπουργού, εξήγησε όμως πως την τρέχουσα περίοδο,  η μηνιαία αποζημίωση του των 2.200 ευρώ είναι ήδη δεσμευμένη σε ανειλημμένες υποχρεώσεις και επιπλέον είναι γνωστό ότι έχει ανοιχτή καθημερινά την πόρτα του σε ευπαθή άτομα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται".
Και προσθέτει: "Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Σπ. Ριζόπουλος παραποιεί επίσης και τη δική του τοποθέτηση, αλλά και την απάντηση του Περιφερειάρχη, ως προς την απόδοση του 50% των αποδοχών του στον εθνικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό.  Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν έκανε την παραμικρή αναφορά ή ερώτηση στους αντιπεριφερειάρχες και φυσικά δεν έλαβε καμία απάντηση, την οποία σπεύδει ωστόσο να την προκαταλάβει".