Ηλικιωμένοι έξω από τις τράπεζες της Θεσπρωτίας, για να πάρουν τη σύνταξή τους

Και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και την Τρίτη 31 Μαρτίου παρατηρήθηκε στις τράπεζες της Θεσπρωτίας, και στην Ηγουμενίτσα και στην Παραμυθιά και στους Φιλιάτες, αλλά και στα ΕΛΤΑ σε μικρότερη κλιμακα, ηλικιωμένοι να περιμένουν συνωστισμένοι για να πάρουν τη σύνταξή τους, αλλά και να πληρώσουν διάφορες οφειλές. 
Χωρίς τήρηση των ασφαλών αποστάσεων, χωρίς μάσκες οι περισσότεροι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. 
Πρόκειται για μια κατάσταση, η οποία με κάποιο τρόπο έπρεπε να προβλεφθεί σε κεντρικό επίπεδο, αφού οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να κάνουν χρήση της τεχνολογίας, δεν μπορούν να μάθουν τώρα την τεχνολογία, όπως τους συνιστούν οι αρμόδιοι,  ενδεχομένως να μην έχουν άλλα άτομα να τους διευκολύνουν,  αλλά χρειάζονται και τη μικρή σύνταξή τους για να επιβιώσουν.
Και μπροστά στην ανάγκη τους η προτροπή των αρμοδίων "οι ηλικιωμένοι και ευάλωτοι συμπολίτες μας πρέπει να μείνουν μακριά από γκισέ τραπεζών και ΑΤΜ., δεν χρειάζεται να πάνε στο τραπεζικό κατάστημα, ώστε να μην κινδυνέψουν. Να μείνουν ασφαλείς", μοιάζει άνευ σημασίας.