Ηπειρώτικη εταιρία πρόσφερε εμφιαλωμένο νερό στα 13 νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό...

Η εταιρία "Βίκος Α. Ε.", θέλοντας να στηρίξει την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, νοσηλευτών και ιατρικού προσωπικού, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες, προσφέρει προϊόντα της εταιρείας, φυσικό μεταλλικό νερό και αναψυκτικά με φυσικό μεταλλικό νερό, στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό.
Η Βίκος "Α.Ε."  ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τα 13 νοσοκομεία αναφοράς, προκειμένου να επιβεβαιώσει την ανάγκη για τα εν λόγω προϊόντα και να διασφαλίσει ότι η προσφορά της θα συμβάλει με τρόπο ουσιαστικό στον καθημερινό αγώνα. Η εταιρεία, και για όσο διάστημα χρειαστεί και επιβάλλουν οι συνθήκες, θα συνδράμει σε αυτές και σε όσες επιπλέον ανάγκες ενδεχομένως προκύψουν.
Επιπλέον η εταιρία προχώρησε σε δωρεά για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», χρηματοδοτώντας έργα υποδομής και ιατρικού εξοπλισμού απαραίτητα για τις ανάγκες του νοσοκομείου, ώστε να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υγειονομική φροντίδα.