Έφθασε και στην Ηγουμενίτσα το νέο ψηφιακό νόμισμα UCA!

Στην Ηγουμενίτσα παρουσιάστηκε το νέο ψηφιακό νόμισμα  UCΑ, που θα αρχίζει να κυκλοφορεί από τις 16 Φεβρουαρίου του 2020 με τιμή εκκίνησης 0,2€!! 
Την εκδήλωση συντόνισε η Χρυσούλα Μιχαλά (silver manager), ενώ μίλησαν οι Βασίλης Αθανατος (gold manager verway), Άρης Παπαμιχαήλ (οικονομολόγος,σύμβουλος επιχειρήσεων) και  Βασίλης Δημητρίου (manager verway).
Mάλιστα ένας Θεσπρωτός, μετά από κλήρωση, κέρδισε 2.500 UCA.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το  νόμισμα UCA είναι προϊόν της "United  Crypto Alliance",  μιας συνεταιριστικής ένωσης αρκετών μεγάλων εταιριών, που ασχολούνται με τα κρυπτογραφικά νομίσματα ή δημιουργούν επιχειρήσεις βασισμένες σε blockchain.
Στην παρουσίαση αναλύθηκαν οι εξελίξεις, που οδήγησαν στην "έκρηξη" των ψηφιακών νομισμάτων τα τελευταία χρόνια, ενώ ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στο τι μπορεί να επιφέρει αυτή η εξέλιξη στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, καθώς και στο νέο ψηφιακό νόμισμα, που υποστηρίζεται από την Verway, το UCA COIN.
Όπως επισημάνθηκε, με γνώμονα την ευχρηστία, ήρθε στην αγορά το πιο εύκολο κρυπτονόμισμα για να το αποκτήσει κανείς. 
Πέρα από το νόμισμα, γίνονται συνεχώς συμφωνίες με επιχειρήσεις, που θα το χρησιμοποιούν, αλλά και αναπτύσσεται ιδιόκτητο δίκτυο ATM και POS.