Επιστολή αναγνώστη: "Ας είναι ορθή η επιλογή εκείνου ή εκείνης που θα αναλάβει το νοσοκομείο Φιλιατών"

Λάβαμε επιστολή από αναγνώστη, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχετικά με τον ορισμό διοικητή στο νοσοκομείο Φιλιατών. 
Γράφει συγκεκριμένα: "Επειδή πολλά ακούγονται και θρυλούνται και τοπικά και πανελλαδικά, νομίζω ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει με πολλή προσοχή να προχωρήσουν στην επιλογή του προσώπου εκείνου ή εκείνης, που θα αναλάβει τη διοίκηση του νοσοκομείου Φιλιατών. 
Φημολογείται  ότι κομματικά στελέχη πιέζουν αφόρητα. Γενικά το αναφέρω, καλό είναι, έτσι θεωρώ, κάποτε να ξεφύγουμε από την τακτική του βολέματος των κομματικών παραγόντων, των αποτυχόντων πολιτευτών ή αυτοδιοικητικών κ.λπ.,  σε μια θέση, όταν δοθεί η ευκαιρία. 
Η χώρα, αν θέλουμε να κάνει βήματα προς τα μπροστά και να μην εγκλωβιστεί στο χθες, έχει ανάγκη από ένα κράτος χωρίς κομματικά δεσμά, κάτι άλλωστε, που είχε υποσχεθεί σε όλους τους τόνους προεκλογικά η Ν. Δ. και κατηγορούσε, καλώς κατά τη γνώμη μου, γι' αυτό την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά ούτε η ίδια φαίνεται να τολμά. 
Δεν λείπουν από τη Θεσπρωτία οι ικανοί τεχνοκράτες με οικονομικές σπουδές, ούτε οι γιατροί, που θα μπορούσαν να διοικήσουν αποτελεσματικά το νοσοκομείο Φιλιατών". 
Από εμάς ουδέν σχόλιο. Οι αναγνώστες κρίνουν...