Στιγμιότυπα από την κοπή της πίτας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Ατόμων με ΣΚΠ Πλάκας Θεσπρωτίας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Vasilis GeorgouΠραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Θεσπρωτίας.
***

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Βασίλης Γεώργος ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Η  γραμματέας του συλλόγου  Αγλαϊα Παπαζώη  έκανε έκκληση στην τοπική κοινωνία και στους  φορείς, ζητώντας τη βοήθεια και τη αλληλεγγύη τους για νέα άτομα, που πάσχουν με ΣΚΠ, προκειμένου να βρουν δουλειά. Τα άτομα αυτά, όπως τονίστηκε, δεν  έχουν μαζέψει ένσημα συντάξιμα και είναι δύσκολο να εργαστούν σε αντικείμενα με επιπτώσεις στην υγεία τους και στην ζωή τους.
*** 
Το φλουρί της πίτας το κέρδισε η γραμματέας του Συλλόγου Αγλαϊα  Παπαζώη. Περιελάμβανε μια κάρτα από την vodafon, ένα σαμπουάν της εταιρείας HERBAL και ένα διήμερο στον Ξενώνα του Λια. Εξάλλου προσφέρθηκαν στο Σύλλογο από την Αλέκα Κοτσώνη  ένα διήμερο σε ξενώνα στο Τσεπόλοβο και από τον κ. Χατζηπέτρο  ένα γεύμα τεσσάρων ατόμων στην ταβέρνα ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ.
***
Χαιρετισμούς απηύθυναν  ο βουλευτής της ΝΔ  Βασίλης Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ενώ μήνυμα έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.