33 ευχές, που λάβαμε, για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Εύχομαι το 2019 να αποτελέσει την αρχή μιας νέας πορείας για τον καθένα μας.
Να είναι μια χρονιά ειρηνική και δημιουργική. 
Να κάνουμε το απαιτούμενο βήμα, που θα μας βγάλει στο ξέφωτο. 
Να επαναπροσδιορίσουμε την παρουσία μας, ως άνθρωποι και ως πολίτες στην κοινωνία που ζούμε, ανταποκρινόμενοι στους ρόλους που μας έχουν ανατεθεί.
Για το σκοπό αυτό, οφείλουμε  όλοι να δώσουμε τον καλύτερο  μας εαυτό. 
Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία.
Γιάννης ΓὀγολοςΤα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι στο
Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών
(Ίδρυμα Μ. Τριανταφυλλίδη)

του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

σας εύχονται ολόψυχα


Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019
γεμάτο υγεία, αγάπη, χαρά και δημιουργία

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Γιάννης Κ. Γόγολος και η συνεργάτες του, εύχονται σε όλους τους συμπολίτες καλές γιορτές και χρόνια πολλά. Ίσως κάποιος δίπλα μας, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, έχει μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς. Ας είναι στη σκέψη μας. Το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, μπορεί να μας κάνει όλους καλλίτερους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ. ΘΩΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και αγάπη.
Το πνεύμα των ημερών ας γεμίσει τις ψυχές μας με ελπίδα και ας μας εμπνεύσει να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες προκλήσεις της εποχής μας με θάρρος και αποφασιστικότητα με σύμπνοια και συνεργασία.
Το 2019 είναι μια κρίσιμη χρονιά για την χώρα μας. Στην Περιφέρεια Ηπείρου συνεργαστήκαμε, δουλέψαμε με σχέδιο  επιλύσαμε σημαντικά προβλήματα και δώσαμε προοπτική στον τόπο,  δείχνοντας το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, σε όλους.
Το 2019 είναι μια κρίσιμη χρονιά και για την Ευρώπη. Σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες κάθε κράτους μέλους, είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.  
Τη νέα χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, βάζοντας στο περιθώριο λαϊκιστές και ακραίους, με εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση και  με το βλέμμα στο μέλλον, ας εργαστούμε σε όλα τα επίπεδα ο καθένας χωριστά και όλοι  μαζί,  για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!
Βασιλική Παππά-Υπάλληλος Γραμματείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης