Ακραίοι Αλβανοί σκίζουν ελληνικές σημαίες και απειλούν ότι θα υψώσουν την αλβανική στην Πρέβεζα!

Ενώ ο ελληνοαλβανικός διάλογος συνεχίζεται, χωρίς, βέβαια, μέχρι στιγμής να υπάρχουν αποτελέσματα και με το "Τσάμικο" να είναι το μεγάλο "αγκάθι"για τους Αλβανούς, οι προκλήσεις ακραίων εθνικιστών στη γειτονική χώρα συνεχίζονται, με την ανοχή, όπως όλα δείχνουν, αν όχι την παρότρυνση, του επίσημου αλβανικού κράτους. Για δεύτερη φορά, μέλη του "Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας- LSHB" έδρασαν ανθελληνικά στο χωριό Κρανιά του δήμου Φοινικαίων στην περιοχή των Αγίων Σαράντα. Αυτή τη φορά κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία από το ναό του χωριού. Την ελληνική σημαία στην Κρανιά είχαν κάψει και ένα χρόνο περίπου πριν, οπότε είχαν βεβηλώσει το μνημείο  του αγωνιστή Θύμιου Λώλη. 
ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ"!!!
Μάλιστα δεν περιορίστηκαν μόνο στο κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, αλλά με ανάρτησή τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γνωστοποίησαν το γεγονός, "απείλησαν ότι την ημέρα της αλβανικής εθνικής εορτής, 24 Νοεμβρίου, θα υψώσουν τη σημαία της Αλβανίας στην Πρέβεζα, η οποία, άκουσον άκουσον, "έχει καταληφθεί από τους Έλληνες". Αν και τέτοιοι ισχυρισμοί δεν έχουν κανένα στοιχείο σοβαρότητας, αντίθετα αποτελούν γελοίες αναφορές, ωστόσο πρόκειται για μια ανεξέλεκτη προπαγάνδα, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη...
ΑΔΙΦΟΡΗ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
Το τελευταίο, αλλά και προηγούμενα (για 13η φορά αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από τα γραφεία της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" στους Αγίους Σαράντα) περιστατικά,  αφήνουν αδιάφορη την αλβανική πλευρά. Οι καταγγελίες στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη, δεν εξετάζονται καν. Από αυτό συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι κινήσεις αυτές υποκινούνται και δρουν ανθελληνικά, διαφορετικά δεν θα βρίσκονταν σε καθεστώς ασυλίας.