Το θεσπρωτικό ούζο και τσίπουρο κερδίζει σιγά σιγά τους καταναλωτές. Στην περιοχή της αρχαίας Ελέας, στη σημερινή Χρυσαυγή, το ποτοποιείο του Βασίλη Διαμάντη, εδώ και χρόνια παράγει εκλεκτής ποιότητας τσίπουρο, ούζο, λικέρ και κρασί. Ο επιχειρηματίας όλο το βάρος το ρίχνει στο να είναι εκλεκτά και διαλεχτά τα προϊόντα. Σ' αυτό ποντάρει και αυτό είναι, που θέλει οπωσδήποτε να διασφαλίσει. Αν και το αποστακτήριο είναι μεγάλης δυναμικότητας, έχει μικρή παραγωγή, 5-10 τόνους ούζο και 10-15 τόνους τσίπουρο. Είναι της άποψης ότι πρέπει να ανοιχτείς στις αγορές με στέρεες βάσεις, γιατί διαφορετικά μπορείς να οδηγηθείς στην αποτυχία. Έτσι παράγονται όσες ποσότητες μπορούν να απορροφηθούν. Το μυστικό για το καλό ούζο και τσίπουρο, όπως και για το καλό λικέρ και κρασί είναι να προστεθούν αρμονικά στις παλιές συνταγές απόσταξης οι νέες τεχνικές και μέθοδοι.