Επιχειρηματίας χάρισε ποτά, φαγητά και εδέσματα για ...τσίκνισμα στην Ηγουμενίτσα!

Τα δρώμενα της Τσικνοπέμπτης στη Θεσπρωτία...
Ο Θεσπρωτός επιχειρηματίας Λάκης Παπανικολάου, υπεύθυνος αγορών της τοπικής αλυσίδας super marketsένος", συγκέντρωσε ποτά φαγητά και εδέσματα και τα πρόσφερε για... τσίκνισμα στην κεντρική πλατεία Ηγουμενίτσας, όπου  δημιουργήθηκε ατμόσφαιρα χαράς! Άνοιξε την καρδιά του, έκανε δωρεές, κοινητοποίησε εταιρίες, και διένειμε  σε αφθονία τρόφιμα, ποτά,
χαρτοπόλεμο και σερπατίνες, με αποτέλεσμα
άνθρωποι κάθε ηλικίας να νιώσουν στιγμές χαρούμενες. Με την υποστήριξη του δήμου Ηγουμενίτσας, με τη συμμετοχή των πολύ καλών στα ψησίματα, και όχι μόνο, σπουδαστών του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και άλλων παραγόντων. Ο Λάκης Παπανικολάου ενεργοποίησε τα εσωτερικά αντανακλαστικά του, το κάνει σε πολλές περιπτώσεις, για να συμβάλλει με τον αυθορμητισμό του να αισθανθούμε την ανθρώπινη και αισθητική διάσταση, που οφείλει να έχει η ζωή μας, ώστε να μην είναι άχρωμη και άτονη. Σε μικρότερη έκταση ανάλογη κίνηση έκανε και στην Παραμυθιά.

*** 
Σε δημοτικά σχολεία στην Ηγουμενίτσα, στην Παραμυθιά και στους Φιλιάτες, οργανώθηκαν εκδηλώσεις με σουβλάκια, εδέσματα και αναψυκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Φιλιάτες το "γαϊτανάκι" από μικρά παιδιά παρέλασε στους κεντρικούς δρόμους.