Συνεχείς απάτες και διαρρήξεις στην Ήπειρο, έχουν γίνει ο εφιάλτης κυρίως των ηλικιωμένων!

Πήραν από γιαγιά  3.800 ευρώ, για δήθεν παράβολο του γιού της προς την Εφορεία!

Συνεχείς απάτες και διαρρήξεις στην Ήπειρο, έχουν γίνει ο εφιάλτης κυρίως των ηλικιωμένων! Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός άνδρα, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται για το ίδιο αδίκημα και δύο γυναίκες
συνεργοί του, μία Ρουμάνα και μία ακόμη, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί. Αναλυτικότερα, ο δράστης, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο είχαν μισθώσει οι δύο γυναίκες συνεργοί του από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων,  πλησίασε την ηλικιωμένη,που κινούνταν πεζή και προσποιούμενος τον λογιστή του γιου της, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ, προκειμένου να πληρώσει παράβολο στην εφορία, ώστε να λάβει ο γιος της επιστραφή χρημάτων.
***
Εξιχνιάστηκε υπόθεση  διάρρηξης σε γραφεία υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων, που στεγάζονται στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος τριών Ρομά.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι  δράστες τα γραφεία χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.