Ήρθε στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια για διακοπές ο Γιαννιώτης Γιώργος Δούλης και επιστρέφοντας στην Ελβετία, όπου ζούσε, αγνοείται, στο πλοίο, που έπιασε φωτιά!

Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάργα, μετά από 5 χρόνια για διακοπές ο Γιαννιώτης, από τη Λάκκα Σουλίου, Γιώργος Δούλης και επιστρέφοντας στην Ελβετία, όπου ζούσε, αγνοείται, που έπιασε φωτιά! Η γυναίκα του, που ήταν μαζί του, τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται
στην Ιταλία. Ο άτυχος Γιώργος Δούλης, προσπάθησε να επιβιβαστεί στη λέμβο και αγνοείται. Όπως έγραψε το Epirus Post για το χαμό του "θρηνούν στα Γιάννινα, την Πάργα, όπου διέμενε πριν την μετανάστευσή του στην Ελβετία και τη Ζυρίχη, καθώς ο Γιώργος Δούλης ήταν ενεργό μέλος της τοπικής ένωσης Ελλήνων και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις". Το Norman Atlantic, το καράβι, που ζώστηκε στις φλόγες, ναυπηγήθηκε στο Βένετο της Ιταλίας, από το ναυπηγείο Visentini στο Πόρτο Βίρο, το 2009. Μέσα σε πέντε χρόνια έχει αλλάξει τρεις φορές όνομα: αρχικά ονομαζόταν Akeman Street, στη συνέχεια Scintu και σήμερα Norman Atlantic. Έχει μήκος 186 μέτρα και στο υπόγειο γκαράζ, απ’ όπου πιστεύεται ότι ξεκίνησε η πυρκαϊά, χωράει 195 οχήματα.;ΌπωςΜια τραγωδία για την οποία θρηνούν στα Γιάννινα, την Πάργα αλλά και τη Ζυρίχη καθώς ο Γιώργος Δούλης ήταν ενεργό μέλος της τοπικής ένωσης Ελλήνων και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις.