Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ: Ληστείες, ναρκωτικά κ.λπ.!

Το ηθικό κακό αντί να υποχωρεί, επιτίθεται! 
Η εγκληματικότητα, που εκδηλώνεται με ληστείες, ναρκωτικά και διακίνηση παράνομων μεταναστών, βρίσκεται σε έξαρση στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας. Το ηθικό κακό αντί να υποχωρεί, επιτίθεται. Tρία περιστατικά, που συνέβησαν στη Θεσπρωτία με διαφορά λίγων ωρών και καταγράφηκαν στα δελτία τύπου της αστυνομίας, δείχνουν με αποκλυπτικό τρόπο την ατμόσφαιρα του ηθικού κακού... 
* ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ), ΝΕΑΡΗΣ
ΗΛΙΚΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΩΣ ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

*Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας,  πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επιχείρηση,  προχώρησαν , στη σύλληψη ενός  έμπορου ναρκωτικών και στην  κατάσχεση μεγάλης ποσότητας καννάβης, ο οποίος μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη φορτηγού ψυγείου, πάνω από 300 κιλά κάνναβης. Όπως διαπιστώθηκε οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν, ήταν τοποθετημένες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του θαλάμου-ψυγείου, με αποτέλεσμα το κυρίως μέρος αυτού να είναι κενό ώστε να μπορεί να φορτωθεί και με νόμιμο εμπόρευμα.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών, προέκυψε επίσης ότι το προαναφερόμενο όχημα έφερε αριθμό πλαισίου κινητήρα, ο οποίος δεν αντιστοιχούσε στην άδεια κυκλοφορίας.

*Συνελήφθη στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Αλβανός, ο οποίος διευκόλυνε τη μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας σε   τρεις νεαρούς ομοεθνείς του έναντι αμοιβής.