Ως ανεξάρτητη θα κατέβει στις εκλογές η δήμαρχος Σουλίου...

Άρχισε τον προεκλογικό αγώνα... Έντονες ζυμώσεις και στους δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών... 
Ως ανεξάρτητη θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη. Στο ψηφοδέλτιό της, όπως η ίδια λέει, θα υπάρχουν άτομα απ' όλους τους πολιτικούς χώρους. Να σημειωθεί ότι η κ. Μπραΐμη είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με τη σημαία του οποίου εξελέγη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Ήδη έχει πλησιάσει άτομα και έχει
προτείνει την κάθοδό τους με το συνδυασμό της. Από την πλευρά της Ν.Δ. δεν έχει ακόμη γίνει καμία κίνηση, ενώ κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ "γκρινιάζουν" για την αξιόλογη υποψηφιότητα του Βασίλη Παρόλα, λόγω των αποφάσεών του ως μάνατζερ στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας. Πάντως ο κ. Παρόλας, συγκροτημένος και σοβαρός, μπορεί να αποτελέσει καλή λύση για το δήμο Σουλίου, Όπως καλή λύση μπορεί να είναι και η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του γνωστού δικηγόρου Θωμά Οικονόμου, ο οποίος διαθέτει μεγάλη δυναμική. 
***
Στο δήμο Φιλιατών το πιθανότερο είναι, δεν έχει ανακοινώσει, όμως, τίποτε σχετικά, αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του τις επόμενες ημέρες, να ξανακατέβει ο δήμαρχος Μηνάς Παππάς. Στην επιλογή του αυτή ενθαρρύνεται από το γεγονός ότι τα διάφορα δημοτικά σχήματα, που κυοφορούνται, δεν φαίνεται να έχουν δυναμική. Αν δεν είναι υποψήφιος ο κ. Παππάς, θεωείται σίγουρο ότι θα ηγηθεί ψηφοδελτίου ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Σωτηρίου.
***
Στο δήμο Ηγουμενίτσας τα πράγματα είναι πολύ θολά. Ο δήμαρχος Γιώργος Κάτσινος, μετά την παραίτηση, που τελικά, απ' ότι φαίνεται, την πήρε πίσω, δεν έχει και πολλά περιθώρια να είναι εκ νέου υποψήφιος. Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Ανδρέα Νταή, αλλά τίποτε ακόμη δεν έχει διασαφηνιστεί πλήρως, ενώ και στη Ν.Δ. το τοπίο είναι ομιχλώδες. Πάντως ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δημάκος επιμένει στην υποψηφιότητά του, ενώ και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κάτσιος δεν θα έλεγε όχι.