Το 80% των προϊόντων των ιχθυοκαλλιεργειών είναι εξαγώγιμα...
Είναι, χωρίς αμφιβολία, αξιοθαύμαστο. Το 8% της ευραωπαϊκής εξαγωγής σε ψάρια γίνεται από τη μικρή και φτωχή Θεσπρωτία. Το 80% των προϊόντων των ιχθυοκαλλιεργειών, κυρίως στη λωρίδα της Σαγιάδας, είναι εξαγώγιμα. Επίσης ο νομός φιλοξενεί το 15% της ελληνικής παραγωγής. Επίσης το
τμήμα Ιχθυοκομίας- Αλιείας του παραρτήματος Ηγουμενίτσας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, που
προτείνεται να μεταφερθεί στο Μεσολόγγι, διαθέτει
τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ελλάδα. Και, όμως, αυτή τη δραστηριότητα, κάποιοι προσπαθούν να την απαξιώσουν...
τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ελλάδα. Και, όμως, αυτή τη δραστηριότητα, κάποιοι προσπαθούν να την απαξιώσουν...