Ντροπή στο κράτος, που δεν τιμά τους νεκρούς των Θερμοπυλών!

Τους καπηλεύονται οι χρυσαυγίτες (video), ενώ η επίσημη πολιτεία τους έχει ξεχασμένους! Οι ξένοι γυρίζουν ντοκιμαντέρ γι' αυτούς (video)!
Ντροπή στο επίσημο κράτος, που δεν τιμά τους νεκρούς των Θερμοπυλών. Και αφήνει τους χρυσαυγίτες να τους καπηλεύονται. Η Χρυσή Αυγή, οργάνωσε ολόκληρη τελετή για τη μάχη των Θερμοπυλών. Και η πολιτεία τίποτε... Τους έχει ξεχασμένους. Για να μη γράψουμε χεσμένους. Και αναρωτιόμαστε μετά, γιατί τα διάφορα φασιστοειδή βρίσκονται στα πάνω τους...  Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή πανηγυρίζει πως " με τη συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη Τελετή Μνήμης για την επική μάχη των Θερμοπυλών.

Περισσότερα από 20 λεωφορεία καθώς και δεκάδες ΙΧ από ολόκληρη την Ελλάδα μετέφεραν τους Έλληνες Εθνικιστές που απέδωσαν Τιμές στους Αθάνατους Ήρωες της Φυλής μας. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλος και Κασιδιάρης, ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο γενικός γραμματέας του Κινήματος Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Στο πέρας τη τελετής οι συγκεντρωμένοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ δεκάδες δάδες και ένα φλεγόμενο αρχαίο ελληνικό "Λ", σύμβολο της Λακεδαίμονος, έκαναν τη νύχτα ημέρα".. Εκεί κατάντησε η Ελλάδα μας, να αφήνει στο περιθώριο τους ήρωές της. Και οι νέοι μας ελάχιστα ξέρουν για τη μάχη των Θερμοπυλών... Την ίδια στιγμή οι ξένοι γυρίζουν ντοκιμαντέρ γι' αυτούς.
ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
Ο Λεωνίδας, ο γιός του Αλεξανδρίδα, ο βασιλιάς της Σπάρτης, όταν οι έφοροι παρατηρούσαν πως οδηγούσε λίγους μαζί του στις Θερμοπύλες, απάντησε:
"Αρκετούς όμως για την επιχείρηση, προς την οποία πηγαίνουμε".
Οταν του είπαν πάλι: "Μήπως έχεις αποφασίσει κάτι άλλο απο το να εμποδίσεις το πέρασμα στους βαρβάρους;" Απάντησε: "Στα λόγια όχι, στην πράξη το να πεθάνω για την Ελλάδα".
Οταν του είπε κάποιος: "Ερχεσαι, Λεωνίδα, με τόσους λίγους να εκτεθείς στον κίνδυνο απέναντι σε τόσους πολούς;" "Αν πιστεύετε πως πρέπει να βασίζομαι στο πλήθος", είπε, "δεν φθάνει oύτε όλη η Ελλάδα, που αποτελεί μικρό τμήμα του πλήθους εκείνων. Αν όμως (πρέπει να βασίζομαι) στην ανδρεία του καθενός, και ο αριθμός τούτος είναι αρκετός".
Σε άλλον που είπε τα ίδια, απάντησε: "Στην πραγματικότητα, φέρνω πολλούς, εφόσον πρόκειται να πεθάνουν". όταν έφθασε στις Θερμοπύλες, είπε προς τους στρατιώτες του: "Λένε πως, μόλις ο βάρβαρος πλησιάσει..., εμείς να χρονοτριβούμε. Δεν μπορούμε πια παρά ή να σκοτώσουμε τους βαρβάρους ή να πεθάνουμε οι ίδιοι".
Οταν είπε κάποιος: "Απο τα βέλη των βαρβάρων δεν μπορείς ούτε τον Ηλιο να δείς", απάντησε: "Ευχάριστο θα είναι, επομένως, να τους πολεμήσουμε υπο σκιάν". Σε άλλον που είπε: "Είναι κοντά μας", αποκρίθηκε, "Επομένως, και εμείς κοντά τους".
Οταν ο Ξέρξης του έγραψε: "Εχεις τη δυνατότητα να μην τα βάλεις με τους Θεούς, να ταχθείς με το μέρος μου και να γίνεις μονάρχης στην Ελλάδα", του απάντησε με επιστολή: "Αν ήξερες τι είναι το καλό στη ζωή, θα απείχες απο το να επιθυμείς ξένα πράγματα.
Για μένα, είναι καλύτερο να πεθάνω για την Ελλάδα παρά να είμαι μονάρχης στους ομόφυλούς μου".
Οταν πάλι ο Ξέρξης του έγραψε: "Στείλε τα όπλα σου", απάντησε γραπτώς: " Ελα να τα πάρεις" (Μολών Λαβέ). Στους στρατιώτες παρήγγειλε να γευματίσουν ελαφρα γιατί επρόκειτο να δειπνήσουν στον Αδη.
Θέλοντας να σώσει τους εφήβους και ξέροντας ότι, αν τους το έλεγε ξεκάθαρα, δεν θα το δέχονταν, έδωσε σκυτάλες (μηνύματα) στον κθένα τους και τους έστειλε στούς εφόρους. Θέλησε όμως να σώσει και τρείς ενήλικες άνδρες. Εκείνοι όμως κατάλαβαν το σχέδιό του και δεν δέχτηκαν τις σκυτάλες. Ο ένας απο αυτους είπε: "Δεν ακολούθησα ώς κήρυκας αλλά ως μαχητής". Ο δεύτερος είπε: "Μένοντας εδώ, θα μπορούσα να αποδειχθώ πιο άξιος". Ο τρίτος είπε: "Δεν θα μείνω πίσω απο αυτούς αλλά θα πολεμήσω πρώτος".
Οταν κάποια γυναίκα, ξένη προφανώς, είπε στην Γοργώ τη γυναίκα του Λεωνίδα, "Εσείς οι Λάκαινες, είστε οι μόνες που έχετε εξουσία επάνω στους άνδρες", αυτή αποκρίθηκε:
"Γιατί μόνο εμείς γεννάμε άνδρες".