Yπάρχει κι ένας βουλευτής που έβγαλε στην ιστοσελίδα του τα περιουσιακά του στοιχεία!

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Ο Θανάσης Οικονόμου στα Γιάννινα...
Το είδαμε τυχαία και μας προξένησε θετική εντύπωση. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννινα Θανάσης Οικονόμου, έβγαλε στην ιστοσελίδα του το πόθεν έσχες, εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Είναι μια κίνηση θαρραλέα, που δείχνει ότι δεν έχει να κρύψει τίποτε. Ίσως να διαφωνεί κανείς με πολιτικές επιλογές του κ. Οικονόμου, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί, παρά να τον επαινέσει... Πρόκειται, αναμφίβολα, για έντιμη πρωτοβουλία. Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει ότι «η δημόσια ανάρτηση
της περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών είναι ένα πρώτο βήμα για τη διαφάνεια της πολιτικής ζωής. Ωστόσο είναι ένα βήμα λειψό, καθώς αποτυπώνεται η χρήση μόνο ενός οικονομικού έτους, του 2009. Όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψιν οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν και πόσα παίρνουμε, και με πόσα μπήκαμε στη Βουλή και με πόσα βγαίνουμε. Στην περίπτωσή μου αυτό αποτυπώνεται, καθώς το Πόθεν Έσχες αναφέρεται στην οικονομική κατάσταση της οικογένειας μου πριν από την έναρξη της βουλευτικής μου ιδιότητας". Αναδημοσιεύουμε ολόκληρο το πόθεν έσχες του κ. Οικονόμου: 
Βουλευτική αποζημίωση: 26,531 €
Λοιπά εισοδήματα: 10.918,11 €
Τραπεζικές καταθέσεις: 56.261,59 €
Ακίνητα: Διαμέρισμα 71 τ.μ. στην οδό Αετοράχης στα Γιάννενα.Διαμέρισμα 54,40 τ.μ. στην οδό Κοραή στα Γιάννενα.
Ο Θ. Οικονόμου έχει στην κατοχή του μηχανή 600 κυβικών και αυτοκίνητο 2000 κυβικών. Έχει επίσης συνεισφέρει κεφάλαια ύψους 19.400 ευρώ σε τέσσερις επιχειρήσεις (εμπορικές και παροχής υπηρεσιών).
Σύζυγος (ιδιωτική υπάλληλος)
Εισόδημα: 22.502,79
Τραπεζικές Καταθέσεις: 57,406,37
Ακίνητα: Σπίτι στη Νίκαια Αττικής 133,13 τ.μ.
Δηλώνει επιβατικό αυτοκίνητο 1400 κυβικών.