
Στην Ελλάδα δεν είναι ευρύτερα γνωστή η σημαντική αυτή διάκριση. Είναι πιο γνωστοί οι τηλεοπτικοί σεφ παρά αυτοί που είναι βραβευμένοι με αστέρι Michelin. Ο κόσμος δεν γνωρίζει τη δουλειά που υπάρχει πίσω από κάθε πιάτο. Στο εξωτερικό, το φαγητό είναι μυσταγωγία. Πολλές φορές οι Έλληνες λειτουργούν σαν να αρνούνται να εκπαιδευτούν στη γεύση. Στους μαθητές μου λέω να είναι ανοικτοί στις νέες γεύσεις. Να ενημερώνονται. Η ουσία στη μαγειρική είναι στην κουζίνα».