Μύριζε καφεϊνη το 1ο φεστιβάλ καφέ στην Ελλάδα, που έγινε στην Αθήνα. Κόσμος πολύς, κάθε ηλικίας, έμπαινε, έβγαινε, δοκίμαζε, συνέκρινε, σχολίαζε, ζητούσε πληροφορίες. Ο καφές Φρεσκοκαβουρδισμένος και φρεσκοσερβιρισμένος. Και ήταν όλοι εκεί - οι καφέδες. Από την Τζαμάικα, τη Βραζιλία, την Αιθιοπία, την Κόστα Ρίκα, το Ελ Σαλβαδόρ, την Κένυα, μα και από την Ελλάδα.
Εκατομμύρια κόκκοι καφέ περίμεναν τους επισκέπτες. Λυόμενοι πάγκοι με μπρίκια, φλιτζάνια, επαγγελματικές καφετιέρες αποτελούσαν το σκηνικό. Και το συμπλήρωναν τραπεζάκια και καρέκλες για τους λάτρεις του καφέ, σεμινάρια για επαγγελματίες και εραστές του, μίνι παραστάσεις τελετουργικών. Όπως μια εκδήλωση παραδοσιακής παρασκευής καφέ από την Αιθιοπία με όλο το τελετουργικό: από την επιλογή των κόκκων του καφέ, το καβούρδισμά τους σε ειδικό σκεύος, το βράσιμο ώς το σερβίρισμα σε περίτεχνη χάλκινη καφετιέρα.