Θα λειτουργήσει εργοστάσιο σκουπιδιών ερήμην των κατοίκων!

Ο δήμος Δωδώνης οργανώνει λαϊκή συνέλευση για τη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων, αλλά δεν καλεί τους πολίτες της περιοχής! 
Ο χώρος, όπου σύμφωνα με τη μελέτη,
θα εγκατασταθεί το εργοστάσιο
επεξεργασίας απορριμμάτων
Ο δήμος Δωδώνης πραγματοποιεί την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου λαϊκή συνέλευση, όπου θα παρουσιαστεί η πρόταση του μελετητή για τον χώρο εγκατάστασης του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων, που είναι στη θέση "Λατομείο Εγνατίας". Όμως ένα πέπλο σιωπής έχει πέσει από την δημοτική αρχή όσον αφορά στην ενημέρωση των κατοίκων.  Όπως λένε κάποιοι, ο δήμαρχος Κώστας Κατσανάκης δεν επιθυμεί να υπάρξει συμμετοχή των κατοίκων στην εκδήλωση, για να μην φανερωθούν οι αντιδράσεις.
Η τοπική κοινωνία λέει "όχι η χαβούζα στην περιοχή μας", κάτι που ενοχλεί ορισμένους, που έχουν αποφασίσει γι' αυτή χωρίς αυτή, και θέλουν να μην ακουστούν οι φωνές διαμαρτυρίας. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, αν και ισχυρίζονται ότι έβαλαν ανακοινώσεις σε καφενεία των χωριών, κανείς δεν είδε να υπάρχουν... Το θέμα είναι σημαντικό για τους κατοίκους της περιοχής, γι' αυτό μεθοδεύσεις αυτού του τύπου είναι απαράδεκτες και αποκαλύπτουν κομματικές, για να μην γράψουμε προσωπικές,  σκοπιμότητες.