ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Στο χωριό του κάνει διακοπές ο γνωστός δημοσιογράφος Γρηγόρης Τζιοβάρας

Στο χωριό του, που παλαιότερα ήταν κεφαλοχώρι
, την όμορφη Κοκκινιά Φιλιατών Θεσπρωτίας, που τόσο  την έχει ριζωμένη στην καρδιά του και  την "κουβαλά" πάντα μαζί του ως βίωμα,  περνά,  κοντά στην αξιαγάπητη μητέρα του, τις Αυγουστιάτικες διακοπές του ο γνωστός Θεσπρωτός δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης του "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" Γρηγόρης Τζιοβάρας.

Το εκπληκτικό με το Γρηγόρη είναι ότι είτε στην Θεσπρωτία βρίσκεται, ανάμεσα στους συντοπίτες του, είτε αναστρέφεται με μεγάλους πολιτικούς παράγοντες των Αθηνών, την ίδια απλότητα, την ίδια σεμνότητα, το ίδιο απαράλλαχτο ήθος δείχνει.

Τριάντα τέσσερα ολόκληρα χρόνια, που τον γνωρίζουμε και συνδεόμαστε φιλικά μαζί του, η καρδιά του, το συναίσθημά του, η ευαισθησία του, δεν έχουν αλλοιωθεί στο παραμικρό.

Αυτός είναι και ο λόγος, που είναι συμπαθής και στον κόσμο και σε υψηλόβαθμα στελέχη της πολιτικής, απ' όλος τους κομματικούς χώρους. 

Με την ποιοτική  δημοσιογραφική του δουλειά,  με το χαρακτήρα του, με τη συμπεριφορά του, δίκαια έχει την αποδοχή, το σεβασμό και την εκτίμηση πολλών. Και το αξίζει...

Η. Μ.