Κατά μέτωπο επίθεση...


Κατά μέτωπο επίθεση στο δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο και στο βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ. Βασίλη Γιόγιακα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Ηγουμενίτσας Γιάννης Γόγολος, μιλώντας στο site "thesprotia24.gr".

Για τον Γιάννη Λώλο είπε: "...Όταν σε ενοχλεί η θάλασσα δεν γίνεσαι καπετάνιος… Έτσι κι εδώ, αν σε ενοχλεί η κριτική δεν γίνεσαι Δήμαρχος … ”

Βέβαια μπορείς να κοιμάσαι στην καμπίνα και να λέγεσαι καπετάνιος, όπως μπορεί να βάλεις το Δήμο στον αυτόματο πιλότο των υπηρεσιών του και να απολαμβάνεις τα προνόμια του Δημάρχου...

Δεν τον κατηγορώ, ανήκει στην συνομοταξία των πολιτικών, που ασκεί εξουσία δίκην Λουδοβίκου 14ου, σε πιο σύγχρονη μορφή βέβαια...".

... Ο Δήμος Ηγουμενίτσας χρειάζεται αλλαγή Δημοτικής Αρχής μιας αρχής χωρίς παρωπίδες ,μια αρχή χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, μια αρχή χωρίς βαρίδια, μια δημοτική αρχή χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος της επανεκλογής, μια δημοτική αρχή που θα αποτελείτε από ένα μεγάλο κοινωνικό φάσμα από πολίτες όλων των κοινωνικών τάξεων, μια δημοτική αρχή με όραμα με όρεξη για δουλειά να πάμε το δήμο μας, αυτόν τον όμορφο δήμο μπροστά στη θέση, που του αξίζει".

Για τον Βασίλη Γιόγιακα ανέφερε: "Στα μείζονα θέματα του νομού Θεσπρωτίας απέτυχε ή δεν δρομολόγησε τίποτε. Κατάργηση του ΤΕΙ. Χερσαία Ζώνη Λιμένος. Περιφερειακός δρόμος Ηγουμενίτσας. Σύνδεση Μαυροματίου – Εγνατίας.

Τουναντίον, τον είδαμε να φωτογραφίζεται στα γραφεία πολλών υπουργών, να καμαρώνει για το διορισμό δύο ιατρών στο ΤΕΠ, ( μιλάμε για την συμβατική του υποχρέωση) την αύξηση της παραγωγής των μανταρινιών με φωτογραφίες κάτω από τα δέντρα, τις καταθέσεις στεφανιών, να υποκαθιστά υπηρεσιακούς παράγοντες και Δημάρχους κ.λπ.

Με τον τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων του, κατάφερε να υπάρχουν τόσες φωτογραφίες του από αυτά τα γεγονότα που μπορούν να γίνουν κάδρα και να διακοσμούν το σπίτι ή το γραφείο  των πολιτικών φίλων του".