Απόδημος στη Γερμανία σκέφτηκε την ομάδα του Θεσπρωτού και τη στήριξε εξ αποστάσεως!

Φωτ. Τατιάνα Στοΐτσεβα
Απόδημος, από το Νεοχώρι Παραμυθιάς, στη Γερμανία, ο Σωτήριος Κώτσης σκέφτηκε την ομάδα του Θεσπρωτού, που διαφημίζει με τη συμμετοχή της στη Β΄ Εθνική, το νομό, και τη στήριξε εξ αποστάσεως.

Κάλυψε τα έξοδα για το γεύμα, πριν τον αγώνα με τη Λάρισα, στην παραλιακή ταβέρνα "Αλέκος", που φημίζεται για το καλό φαγητό. 

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η  ΠΑΕ Θεσπρωτός αναφέρει ότι αισθάνεται την ανάγκη "να ευχαριστήσει  δημόσια τον κ. Κώτση Σωτήριο, κάτοικο Γερμανίας με καταγωγή από το Νεοχώρι Παραμυθιάς, για την ευγενική προσφορά γεύματος στο εστιατόριο «ΑΛΕΚΟΣ» στα μέλη της ομάδας μας.

Η ενέργειά του αποτελεί ένδειξη εκτίμησης, αγάπης και στήριξης  από τον κ. Κώτση προς την ομάδα μας, αλλά και μία έμπρακτη απόδειξη ότι ο Θεσπρωτός με την αγωνιστική του παρουσία αλλά και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που τον διέπει, κερδίζει διαρκώς φίλους και υποστηρικτές.

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τον κ. Κώτση και τον περιμένουμε στην Ηγουμενίτσα να παρακολουθήσουμε μαζί κάποια από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας και βέβαια να του απευθύνουμε και δια ζώσης τις θερμές μας ευχαριστίες".