Αδελφότητα μικρού χωριού της Θεσπρωτίας στις εορτές θα ενώσει διαδικτυακά τους συγχωριανούς

Διοργανώνεται από την Αδελφότητα Πολυδρόσου Θεσπρωτίας,  για δεύτερη χρονιά,  διαδικτυακή συνάντησης των απανταχού Πολυδροσιτών, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα στις 26 Δεκέμβρη, ώρα 8 το βράδυ, στην πλατφόρμα του zoom. 

Η Αδελφότητα των απανταχού Πολυδροσιτών είναι πολύ δραστήρια και πολύ αποτελεσματική στις ενέργειές της και στην εποχή της πανδημίας.

Αυτό οφείλεται στην αγάπη των μελών της για τον γενέθλιο τόπο, που όπου και αν βρίσκονται τον κουβαλούν στην καρδιά τους σαν αγκωνάρι στην πορεία της ζωής τους, και τα βιώματά τους από αυτόν λειτουργούν σαν οδοδείκτης.

Αλλά και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με πρόεδρο τη χαρισματική εκπαιδευτικό Μαρία Λαμπρίδου, που εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και προσεγγίζει τους μαθητές με τρυφερά ανθρωπιστικά αντανακλαστικά, γεγονός, που εξηγεί γιατί τη λατρεύουν, Μαρία Λαμπρίδου και η οποία αφιερώνει χρόνο, κόπο, σκέψεις, προκειμένου τα οράματά της για το αγαπημένο χωριό της, να μην μείνουν όνειρα, αλλά να πάρουν με τον αγώνα της σάρκα και οστά. 

Ανεξάντλητη σε ιδέες και εμπνεύσεις υλοποιεί την πολύ χρήσιμη αυτή πρωτοβουλία, μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων, προκειμένου οι συγχωριανοί της να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να σπάσει η ψυχική απομόνωση στους δύσκολους αυτούς καιρούς,  κάτι, που μπορεί και  να αποτελέσει αφετηρία και παρακίνηση για ανάλογη δράση και από άλλες Αδελφότητες.