Τους ξέχασαν...

Η Ένωση Αστυνομικών Θεσπρωτίας εκφράζει δημόσια συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος ασφαλείας της Υ.Α. Ηγουμενίτσας, του Β´ ΤΣΦ Φιλιατών και της Ο.ΠΚ.Ε Ηγουμενίτσας για τον εντοπισμό 363 κιλών ινδικής κάνναβης και 6,9 γραμμαρίων ηρωίνης και τη σύλληψη δύο ατόμων.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει βρεθεί φέτος στη περιοχή μας και για μια επιτυχία, που σίγουρα συμβάλει στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, που υπογράφουν ο πρόεδρος Βασίλειος Νάκος και ο γενικός γραμματέας Δημήτριος Ζήσης, τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι "επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Νομός μας, παρά το ότι γειτονεύει με την Αλβανία και διέρχονται καθημερινά χιλιάδες κόσμου λόγω της γεωγραφικής του θέσης, είναι από τους ασφαλέστερους στη χώρα και αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και το κόπο όλων των Υπηρεσιών της ΔΑ Θεσπρωτίας. Περιμένουμε από την πολιτεία την έμπρακτη αναγνώριση και από την κυβέρνηση την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεών της".