Οι φορτηγατζήδες της Θεσπρωτίας διαμαρτύρονται...

Οι φορτηγατζήδες της Θεσπρωτίας, μέσω του προέδρου τους Θεόδωρου Μάνου, διαμαρτύρονται, εξαιτίας της μείωσης των δρομολογίων στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας Ηγουμενίτσας, που δημιουργεί προβλήματα στην εργασία τους.
Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Μάνος σε επιστολή του προς τους αρμοδίους:  "Τα τρία εναπομείναντα δρομολόγια δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τη μετάβαση, του  όγκου φορτηγών, που καλείται για να καλύψει τις ανάγκες τροφοδοσίας,  αλλά και τις ανάγκες ανοικοδόμησης τον νησιού. 
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι μόνο του Νομού μας, αλλά σχεδόν της μισής Ελλάδας, μιας και η Κέρκυρα τροφοδοτείται από αποθήκες που βρίσκονται σε άλλους Νομούς. 
Με την κατάσταση, που αντιμετωπίζει όλη η χώρα, εξαιτίας του ιού, καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε με κίνδυνο και να εκτεθούμε εμείς και οι οικογένειες μας .Κίνδυνος, που πολλαπλασιάζεται, αφού είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε ώρες ή ακόμα και μέρες, ωσότου τελικά ταξιδέψουμε,μέσα σε απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής, χωρίς τουαλέτες, χωρίς νερό για πλύσιμο,χωρίς φαγητό με συνέπεια να υπάρχει φόβος για τη μετάδοση του ιού.
Πέραν της σωματικής μας ακεραιότητας, αντιμετωπίζουμε και οικονομική δεινότητα, εμείς αλλά και οι εταιρίες που εργαζόμαστε, αφού μπορεί να υπάρχουν αλλοιώσεις σε ευπαθή προϊόντα, που μεταφέρουμε, αλλά και καθυστερήσεις σε οικοδομικά υλικά, που παραδίδουμε . 
Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο σε ολόκληρο το νησί, στις εταιρίες που το τροφοδοτούν αλλά και σε εμάς που υπό κανονικές συνθήκες Θα κάναμε τη δουλειά μας μέσα σε λίγες ώρες και όχι σε μέρες. 
Είναι απαράδεκτο στις μέρες μας οι οδηγοί να αντιμετωπίζουμε προβλήματα υγιεινής και σίτισης εξαιτίας την αναμονής στα λιμάνια , εμείς που φροντίζουμε να μην λείψει τίποτα ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. 
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια και να είμαστε σε Θέση να κάνουμε τη δουλειά μας αξιοπρεπώς".