Θα κλείσει συσκευαστήριο στη Θεσπρωτία και θα απολυθούν εργαζόμενοι;

Σύμφωνα με δημόσια ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, "μετά από καταγγελίες εργαζομένων ότι η επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας "SELONDA" ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μπαράζ απολύσεων, συνολικά πάνω από 15 άτομα, και στο κλείσιμο του συσκευαστηρίου στη Θεσπρωτία, κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 27/3 περιοδεία και παρέμβαση στο συγκεκριμένο χώρο εργασίας.
Από την συζήτηση που έγινε, η αβεβαιότητα και η ανησυχία των εργαζομένων είναι φανερή για το τι ακριβώς θα γίνει με τις απολύσεις και το κλείσιμο του συσκευαστηρίου.
Δώσαμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα είμαστε σε αγωνιστική επαγρύπνηση και θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες που χρειάζεται για να προασπίσουμε την υγεία, την εργασία και όλα τα δικαιώματα των εργαζόμενων".
Δεν γνωρίζουμε αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, αλλά αυτή την περίοδο είναι φυσικό και οι επιχειρήσεις να πιέζονται πολύ και οι εργαζόμενοι να αισθάνονται αβεβαιότητα.
Το ζήτημα και η ευχή είναι να επανέλθει σύντομα η κανονικότητα, ώστε να μην υπάρξουν ανεξέλεγκτες αναστατώσεις και αναταράξεις.