Στη θέση της "Κάτοψης" η "Νέα Κάτοψη"

Έγινε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί το ιστολόγιο, που εδώ και πολύ καιρό, δεν ανήκει στον π. Ηλία Μάκο, όπως πολλοί νομίζουν και στον οποίο απευθύνονται. 
Αλλά επειδή υπήρξε ιδρυτής του, δείχνει κατανόηση κάθε φορά και απαντά με καλή διάθεση.
Υπό την έννοια αυτή, εδώ και πολύ καιρό, έχει ανασταλλεί η λειτουργία της  "Κάτοψης" ως προσωπικού ιστολογίου και έχει περιέλθει σε συντακτική ομάδα.
Δεν είναι τίποτε άλλο  από ένα ιστολόγιο καταγραφής γεγονότων και απόψεων και δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα, δεν φιλοξενεί διαφημίσεις και δεν έχει έσοδα.
Ως προς το περιεχόμενο έχει μια ευρύτητα,  παρουσιάζει διάφορα θέματα και το διαχειρίζεται συντακτική ομάδα με επικεφαλής το μέλος της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου-Ηπείρου και Ιονίων Νήσων και αρχισυντάκτη της καθημερινής εφημερίδας των Ιωαννίνων "Πρωινός Λόγος" Κώστα Αγόρη. 
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης προέκυψε η "Νέα Κάτοψη", που δανείστηκε την ηλεκτρονική διεύθυνση της "Κάτοψης", γιατί διαφορετικά δεν θα εντοπιζόταν  από τους αναγνώστες.
Να μας συγχωρείτε, λοιπόν, για τις προσωρινές ανακατατάξεις στη μορφή και στις πλευρικές γραμμές του ιστολογίου, που δεν κρύβουν καμία σκοπιμότητα, αλλά θέλουν να υπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης.   

Με εκτίμηση

2-3-2020

Η Συντακτική Ομάδα