ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Αδρευτικό έργο και αντιπλημμυρικά έργα

Κατακυρώθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή ο διαγωνισμός για το Αρδευτικό έργο μέσου ρου Καλαμά, με τον προϋπολογισμό του να ανέρχεται σε 6.200.000 ευρώ. Οριστικός ανάδοχος αναδείχτηκε η ΑΡΛΕΤΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.

Επίσης από την Περιφερειακή Επιτροπή  κατακυρώθηκε και  ο διαγωνισμός για τα «Αντιπλημμυρικά έργα στη θέση «Γκουμάτσια» Νέας Σελεύκειας Δήμου Ηγουμενίτσας», με συνολικό προϋπολογισμό 340.000 ευρώ. Ανάδοχος αναδείχτηκε η ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ.

Ακόμη από την Περιφερειακή Επιτροπή αναδείχθηκε ως προσωρινός ανάδοχος η «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» για την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 499,80 KW για εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό με τις καταναλώσεις των αντλιοστασίων άρδευσης του ΤΟΕΒ Κερασώνα- Παναγιά. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 650.000 ευρώ.

Εξάλλου τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων  ενέκρινε η Περιφερειακή Επιτροπή για την υλοποίηση του έργου «Άμεσες εργασίες αντιστήριξης και βελτίωσης βατότητας οδών εντός της Τ.Κ. Ματσουκίου», με προϋπολογισμό 40.000 ευρώ.