Συγχαρητήρια...

Η Έλενα Παπασταματοπούλου, μια ανερχόμενη δύναμη στο παγκόσμιο para taekwondo, που ζει στα Ιωάννινα (κατάγεται από το Αιτωλικό) και είναι φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίυο Ιωαννίνων, χάρισε στην Ελλάδα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατακτώντας το χάλκινο στην κατηγορία +65 κιλών (Κ44).

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, η 22χρονη πρωταθλήτρια επικράτησε με εντυπωσιακή απόδοση, νικώντας τη Μεξικανή Βάργκας Φερνάντες με σκορ 36-9, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

"Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ελένη Παπασταματοπούλου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μας έκανε όλους περήφανους για τη διάκρισή της, το σημαντικότερο όμως είναι ότι με την επιτυχία της δίνει  ένα παράδειγμα  στους  νέους, ότι με τη δύναμη της ψυχής, τη θέληση και την προσήλωση στο στόχους τους μπορούν να  υπερνικήσουν τις δυσκολίες της ζωής.  Τα θερμά συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στην οικογένειά της, στους προπονητές της και σε όσους τη στήριξαν και τη στηρίζουν στη διαδρομή της". 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ"

"Η Περιφερειακή Παράταξη  «ΚΟΙΝΟ των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»  συγχαίρει την Έλενα Παπασταματοπούλου για τη συμμετοχή της και την κατάκτηση της 3ης θέσης στους Παραολυμπιακούς αγώνες , στην κατηγορία Κ44 του Παρά Taekwondo.

΄Ενα ολυμπιακό  μετάλλιο στους αθλητές μας πάντα μας κάνει περήφανους αλλά το χάλκινο μετάλλιο της  Έλενας Παπασταματοπούλου  αποτελεί για μας απόδειξη περίτρανης θέλησης και  σκληρής δουλειάς,  που  καθιστούν την αθλήτρια πηγή έμπνευσης.

Συνάμα , μας δίνει μια ακόμα αφορμή να δυναμώσουμε τη φωνή των ΑμεΑ και να διεκδικήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που επιτρέπουν στους νέους σαν την Έλενα να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους χωρίς προσκόμματα.

 Έλενα σ’ ευχαριστούμε...".